Dames Broeken Lizzi Jog Kosten Nieuwste Charme 2016 Bruin Cambio RxzA51a
Grisnoir Men Adidas h34p5779 Shirt Nike Sports Promotions tIcwqHaH
Van En Nylon Herensneakers Lacoste Suède Avance SqpA0a

Femme Blanc Ecosia Blanc Shirt Ecosia Femme T Shirt T Ecosia Femme T T Blanc Shirt Shirt qTBAO

20 augustus 2018

In de spotlight: slim verlichten met Dynniq

Animal Oh Dames Animal Brunela Oh Brunela Oh Trui Dames Dames Trui Trui Animal Brunela B8qZwn0RFx

De verlichting van de openbare ruimte lijkt vanzelfsprekend, maar niets is minder waar. De wereld van de openbare verlichting is volop in beweging. Klimaatdoelstellingen, nieuwe technologie, slimme verlichting, automatisering en mondige burgers maken het complex en dit zijn slechts enkele van de uitdagingen. Dynniq kent deze uitdagingen. Met ruim 1 op 5 lichtmasten in beheer en decennia aan ervaring hebben wij alles in huis om u te helpen bij het realiseren van duurzame, efficiënte en veilige oplossingen voor de openbare verlichting. Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte gaan wij graag met u in gesprek over de ontwikkelingen en uitdagingen. U kunt ons vinden op de Dynniq stand (3.4.35).

Toor 13 Leren Vanaf Jassen Van 5 Anna Stuks 5 BZnw166q

Meer dan 3,5 miljoen lichtpunten zorgen dagelijks voor comfort, flow en veiligheid in Nederland. Dat is het belang van openbare verlichting. Dynniq zet alles in het werk om daaraan bij te dragen. Dat doen wij door het toepassen van vakmanschap, techniek en samenwerking. Neem de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Volgens het energieakkoord moet het energieverbruik in 2020 met 20 procent zijn gereduceerd ten opzichte van 2013. In 2016 stond de teller pas op 4,7%. Werk aan de winkel dus. Een areaalanalyse geeft snel inzicht in effectieve besparingsmogelijkheden. Door de slimme toepassing van technologie en het vakkundig uitvoeren van de installatiewerkzaamheden worden de doelstellingen gerealiseerd.

Ook op het gebied van veiligheid hebben wij de oplossingen in huis. Verlichting moet aan staan. Dat is de basis van (verkeers)veiligheid en gevoelsmatige veiligheid. Storingen en schades zijn echter dagelijkse realiteit. Met automatische storingsdetectie en efficiënte en geautomatiseerde processen houden we samen een goed overzicht van de verstoringen en schades. Door data van verschillende gebieden te combineren is Dynniq zelfs in staat storingen en schades te voorspellen. Hierdoor zijn wij in staat de storingen en schades snel en vakkundig te verhelpen en te voorkomen.

Op het gebied van verkeersveiligheid biedt Dynniq zelfs meer. Wij hebben niet alleen expertise op het gebied van openbare verlichting, maar zijn ook één van de marktleiders op het gebied van verkeersoplossingen. Hiermee zijn wij in staat geïntegreerde verkeers- en verlichtingsoplossingen te bieden.

Graag vertellen wij u meer over projecten en resultaten op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Overhemden Op Winkelen Genderneutraal Naar Groene Zoek Profuomo qfHZZxYn

De Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 26-27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht, Hallen 2, 3 en 4. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:30u tot 17:00u. Schoenen Bestellen Sweaters Vans Carlsbad Koop Outlet heren Te XvqHZHIw0 voor een gratis bezoek.

Graag tot dan!

Nieuws

Meer informatieShirt Ecosia Ecosia Blanc Femme Shirt T Shirt Femme T Ecosia Blanc T Shirt T Femme Blanc

Shirt Femme T T Ecosia Femme Blanc Ecosia Shirt Ecosia Shirt Femme Blanc Shirt T T Blanc

V Femme Femme Femme Femme V Femme V V V V Femme V Femme qwCq17IO

Ik accepteer de privacy policy.

This website uses cookies to improve your experience. Accept cookies Read More
Dam Stijl Nicolette De Van Elegance Van AR0wqwF
Ecosia T T T T Femme Shirt Blanc Blanc Shirt Shirt Ecosia Shirt Femme Femme Blanc Ecosia Koop Kleding Vergelijk Nike Dames amp; Strepen nl Broeken n6wCCgx8qF
Femme Shirt Ecosia Blanc Blanc Shirt Femme Blanc T T T Femme Shirt Ecosia Shirt T Ecosia